Liikepaikkamainontaa jo yli 30 vuoden kokemuksella

Mainosherva Oy on vuonna 1984 perustettu yksityisten ja ketjumaisesti toimivien yritysten liikepaikkamainonnan toteuttaja. Päätuotteitamme ovat mainosteippaukset, valomainokset sekä sisä- ja ulkomiljööratkaisut. 30 vuoden kokemuksemme ja koko maan kattava verkostomme ovat käytettävissäsi.

Laadukasta liikepaikkamainontaa nopeasti ja kustannustehokkaasti

Yrityksemme tärkein päämäärä on tuottaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluita tarpeesi huomioiden. Laajan verkostomme avulla toteutamme sisä- ja ulkomiljööprojektit kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tuotantolaitteemme edustavat alan uusinta tekniikkaa, ja ammattilaisista koostuva henkilökuntamme on erittäin huolellinen. Siisti ja hyvin viimeistelty jälki näkyy kaikissa toteuttamissamme kohteissa.

Kannamme vastuuta ympäristöstämme

Olemme panostaneet myös ympäristötekijöihin. Kattavan verkostomme ansiosta meidän ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja, jolloin ajoneuvojen aiheuttamia päästöjä syntyy vähemmän. Myös liuotinpäästöt ovat pienentyneet uusien tuotantolaitteidemme, kuten UV-tasotulostimen ja Latex-tulostimen ansiosta. PVC-tarroja kuluu levyjen suoratulostuksen myötä merkittävästi aiempaa vähemmän. Vanhoista mainoksista syntyvän jätteen olemme kierrättäneet jo usean vuoden ajan. Led-tekniikka on puolestaan tuonut markkinoille valomainoksia, jotka säästävät sähkönkulutuksessa.

Liikepaikkamainokset koko Suomen laajuudella

Vuonna 1984 yrityksemme aloitti toimintansa nimellä Mainospalvelu Herva Tmi, ja 1988 yhtiömuotomme vaihtui kommandiittiyhtiöksi. Vuodesta 1997 lähtien olemme toimineet osakeyhtiönä nimellä Mainosherva Oy. Päätoimipaikkamme on Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Vuonna 2007 alkanut laajentumisemme ja verkostoitumisemme on edelleen käynnissä. Tällä hetkellä toimimme koko Suomen alueella yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla.

Luotettava ja vakavarainen toimija

Olemme vakavarainen perheyritys, jolla on korkein AAA-luottokelpoisuusluokka. Kuulummekin Suomen vahvimmat -yrityksiin. Lisäksi olemme mukana tilaajavastuu.fi-verkkosivuston Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Vuonna 2009 aluejärjestömme myönsi meille Vuoden Yrittäjä -palkinnon.

luotettava-kumppani-web-medium.pngplatinalogo2007_2013_FI.pngkaup.jpg