• Mainosteippaukset

  Mainosteippaukset

  Jackie Gold -yökerho, Tampere

 • Mainosteippaukset

  Mainosteippaukset

 • Mainosteippaukset

  Mainosteippaukset

  Värisilmä

 • Mainosteippaukset

  Mainosteippaukset

  Suomalainen kirjakauppa

 • Ikkunateippaukset, valomainokset ja opasteet

  Ikkunateippaukset, valomainokset ja opasteet

  Vakuutusyhtiö Turva

 • Mainosteippaukset

  Mainosteippaukset

Mainosteippaukset kaikkialle Suomeen

Yksilölliset tai kauppaketjun ohjeistuksen mukaiset mainosteippaukset ovat tärkeä osa yrityksen ilmettä. Käytämme alan huipputekniikkaa edustavia suurkuvatulostimia, tarraleikkureita, tulosteita muotoon leikkaavia leikkureita ja laminointilaitteita. Ammattitaitoiset asentajamme selviytyvät haastavistakin kohteista.

Ikkunateippaukset ja liiketilateippaukset laadukkailla materiaaleilla

Toteutamme liiketilojen ikkunateippaukset toiveiden mukaan. Asiakkaamme voivat hyödyntää suunnittelupalveluamme tai toimittaa oman aineistonsa. Oli kyse minkä kokoisista lasi- tai ikkunapinnoista tahansa tai vain pienistä logoteippauksista, lopputulos on meillä aina onnistunut. Ikkunoiden lisäksi huolehdimme myös esimerkiksi myymälätiskien, seinien ja lattioiden teippauksista.

Valmistamme kaikki ikkuna- ja liiketilateipit huippulaatuisilla PVC-tarrakalvoilla, joille valmistaja lupaa parhaimmillaan jopa 10 vuoden takuun. Käytössämme on tarramateriaaleja lähes kaikilta valmistajilta, joista tunnetuimpia ovat Oracal, Avery, MACtac ja 3M.

Ammattitaitoinen tiimimme osaa valita kohteeseen sopivat tarramateriaalit. Asiakkaan toiveesta voimme myös sävyttää tarralaminaatit halutun värisiksi.

Muista myös ajoneuvoteippaukset

Ikkuna- ja liiketilateippausten lisäksi valmistamme ja asennamme myös ajoneuvoteippaukset.

OTA YHTEYTTÄ