Mainosherva Oy

– valtakunnallinen yritysilmeen toteuttaja

Liikepaikkamainontaa jo yli 30 vuoden kokemuksella koko Suomen laajuudella

Mainosherva Oy on vuonna 1984 perustettu yksityisten ja ketjumaisesti toimivien yritysten liikepaikkamainonnan toteuttaja. Päätuotteitamme ovat mainosteippaukset, valomainokset sekä sisä- ja ulkomiljööratkaisut. Yli 30 vuoden kokemuksemme ja koko maan kattava verkostomme ovat käytettävissäsi.

Vuonna 1984 yrityksemme aloitti toimintansa nimellä Mainospalvelu Herva Tmi, ja 1988 yhtiömuotomme vaihtui kommandiittiyhtiöksi. Vuodesta 1997 lähtien olemme toimineet osakeyhtiönä nimellä Mainosherva Oy. Päätoimipaikkamme on Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Vuonna 2007 alkanut laajentumisemme ja verkostoitumisemme on edelleen käynnissä. Tällä hetkellä toimimme koko Suomen alueella yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla.

Laadukasta liikepaikkamainontaa nopeasti ja kustannustehokkaasti

Yrityksemme tärkein päämäärä on tuottaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Laajan verkostomme avulla toteutamme sisä- ja ulkomiljööprojektit kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tuotantolaitteemme edustavat alan uusinta tekniikkaa ja ammattilaisista koostuva henkilökuntamme tekee erittäin huolellista työtä. Siisti ja hyvin viimeistelty jälki näkyy kaikissa toteuttamissamme kohteissa.

Kannamme vastuun ympäristöstä

Olemme panostaneet myös ympäristötekijöihin. Kattavan verkostomme ansiosta meidän ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja, jolloin ajoneuvojen aiheuttamia päästöjä syntyy vähemmän. Myös liuotinpäästöt ovat pienentyneet uusien tuotantolaitteidemme, kuten UV-tasotulostimen ja Latex-tulostimen ansiosta. PVC-tarroja kuluu levyjen suoratulostuksen myötä merkittävästi aiempaa vähemmän. Vanhoista mainoksista syntyvän jätteen olemme kierrättäneet jo usean vuoden ajan. Led-tekniikka on puolestaan tuonut markkinoille valomainoksia, jotka säästävät sähkönkulutuksessa.

Luotettava ja vakavarainen toimija

Olemme vakavarainen perheyritys, jolla on korkein AAA-luottokelpoisuusluokka. Kuulummekin Suomen vahvimmat -yrityksiin. Lisäksi olemme mukana tilaajavastuu.fi-verkkosivuston Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Vuonna 2009 aluejärjestömme myönsi meille Vuoden Yrittäjä -palkinnon.

Pientuotteet verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman myymälä- ja somistetuotteita.